Icon

We zijn ook trots op de mensen achter de schermen

Gehoorapparatenverkopen.nl is een initiatief van een groep audiciens die al ruim 20 jaar ervaring heeft met slechthorende mensen. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar je als slechthorende tegenaan loopt. Daardoor hoorden wij regelmatig dat mensen zich geen raad wisten met de hoortoestellen die zij niet meer gebruikten. Wij besloten daarom om het refurbished hoortoestel* in het leven te roepen!

Wij zijn een  passievolle familiebedrijf! Gehoorapparaatverkopen.nl is een onderdeel van OnlineHoortoestel.nl. OnlineHoortoestel.nl is een initiatief van een groep audiciens die al ruim 20 jaar slechthorende mensen helpen met de advisering, aanschaf en het op maat instellen van het juiste hoortoestel. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar je als slechthorende tegenaan loopt. Met OnlineHoortoestel.nl zijn wij je optimaal van dienst en maken wij de aanschaf van een hoortoestel makkelijker en leuker!

Wil je meer informatie over OnlineHoortoestel.nl, klik dan hier.

*Het begrip ‘refurbished’ is een steeds vaker voorkomende term voor diverse producten op de markt. Daarom konden ‘refurbished gehoorapparaten’ niet achterblijven.

Daarnaast is ons initiatief ontstaan uit een hart voor het milieu. Voor de productie van een gehoorapparaat is veel water nodig. Daarnaast gaat er veel CO2 uitstoot bij gepaard wat schadelijk is voor het milieu. Bij een refurbished hoortoestel hoeft de natuur niet nog een keer deze omstandigheden te ondergaan. De onderdelen bestaan al en krijgen een nieuw leven. Een refurbished hoortoestel is daarom een milieubewust keuze!

Wil je meer weten over waarom het een verstandige keuze is om je gehoorapparaat te verkopen? Lees onze redenen om je gehoorapparaat te verkopen! Al overtuigd? Ga dan naar ons taxatie formulier en upload de nodige informatie om jouw gehoorapparaat te kunnen verkopen.

Over ons
035-3039105
Vrijblijvende taxatie