Wie zijn de mensen achter OnlineHoortoestel.nl?

Welkom bij dit passievolle familiebedrijf! OnlineHoortoestel.nl is een initiatief van een groep audiciens die al ruim 20 jaar slechthorende helpen met de advisering, aanschaf en het instellen van de juiste hooroplossing. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar je als slechthorende tegenaan loopt. Met OnlineHoortoestel.nl zijn wij je optimaal van dienst en zorgen wij ervoor dat de aanschaf van een hoortoestel veel makkelijker en leuker wordt!

Nu bijna alle consumenten tegenwoordig online zijn en iedereen graag het gemak van internet gebruikt om aankopen te doen is de tijd rijp voor de eerste complete online hoortoestel-winkel in Nederland. Een webshop die niet alleen hoortoestellen aanbiedt die goedkoper zijn dan bij de audicien in de winkel. Maar ook een webshop die helpt. Zo helpen wij je middels een online hoortest om erachter te komen hoe het met je gehoor gesteld is. En wij hebben een test ontwikkelt waarmee wij je helpen om te bepalen wat voor soort hoortoestel je moet uitzoeken. Om wijs te worden uit de ruime keuze hebben wij ook een hoortoestelvergelijker voor je gemaakt. Hiermee kan je in één oogopslag zien wat de verschillen zijn tussen de hoortoestellen die je hebt uitgekozen.

Ook na de aanschaf van een hoortoestel blijven wij met je in contact want wij weten hoe belangrijk het is om je te helpen met het wennen aan een hoortoestel. Direct na jouw bestelling nemen wij contact met je op zodat één van onze gecertificeerde audiciens een afspraak met je kan maken om het hoortoestel in te stellen op jouw gehoorverlies. In ons hoorcentrum in Naarden tref je dan o.a. de meest innovatieve meetcabine om jouw gehoor te testen. Maar ook op onze servicepunten, door het land zijn we je graag van dienst!
Wil je liever dat wij thuis bij jou langskomen voor de aanpassing? Ook dat kan. Zodra je je bestelling hebt afgerond, maken we een afspraak met je. Wij hebben oog voor jouw oren!

Natuurlijk krijg je bij ons dezelfde service als bij de audicien in de winkel. En wij zijn ook nog voordeliger. Je betaalt bij ons namelijk alleen voor dat waar je gebruik van maakt. Dat betekent dat je bij de aanschaf van een hoortoestel de eerste aanpassing erbij krijgt. En uiteraard krijg je ook een pakje batterijen cadeau zodat je je hoortoestel meteen kan gebruiken. Wil je vaker langskomen, dan ben je uiteraard altijd welkom. Wij berekenen dan per afspraak de tijd dat je van de diensten gebruikt hebt gemaakt. Wel zo eerlijk.

Wij hebben maar één missie: een goed gehoor toegankelijk maken voor iedereen. Om die reden hebben wij een online platform zodat je makkelijk vanuit je luie stoel een hoorapparaat kan bestellen. Goedkoper dan bij de audicien in de winkel zodat wij ook op die manier een goed gehoor voor veel mensen toegankelijk maken. Én tot slot doen wij bij iedere bestelling een donatie aan Stichting Child Welfare Nepal. Dit goede doel zorgt ervoor dat slechthorende kinderen en volwassenen in Nepal een beter gehoor krijgen. Op die manier maken wij een goed gehoor dus voor veel mensen toegankelijk.

Onze hoorcentra

Ons hoorcentrum in Naarden ligt direct aan de rijksweg A1 en is daardoor goed bereikbaar. Er is voldoende parkeerplaats, direct voor de deur.
Je bent altijd welkom in één van onze hoorcentra. Onze gecertificeerde audiciens staan daar voor je klaar. Het is noodzakelijk om van te voren een afspraak te maken.

Je vindt ons in:

– Naarden
– Zeist
– Odoorn
– Poortugaal
– Nistelrode
– Kerkrade
– Utrecht

We zijn bereikbaar op 035-2061052.

Je kunt ook daar terecht voor de eerste aanpassing van je hoortoestel. Zodra je je online bestelling hebt afgerond nemen we contact met je op en maken we een afspraak voor de aanpassing op de gewenste locatie.

Nog meer zien van OnlineHoortoestel.nl? Klik dan hier! 

]
035-3039105
Vrijblijvende taxatie